Beni Ourain Tepper har eksistert en stund nå. De var populære midt på 1900-tallet, og disse teppene med flere mønstre ble tradisjonelt laget av ull fra Marokko. Siden da har de vært populære over hele verden og kan finnes i tusenvis av hjem. Med sine vakre, lyse farger og attraktive mønstre er det vanskelig å ikke ønske seg ett slikt teppe i hjemmet. Disse håndlagede teppene er overraskende nok eksepsjonelt budsjett-vennlige!

Disse teppene kommer i et utvalg modeller og mønstre; noe som gjør dem til noe du bare må ha hjemme! Her følger et par grunner til hvorfor du bør eie et Beni Ourain Teppe.

  1. Trendy og klassisk

Beni Ourain Tepper har vært en god stund på markedet nå. De finnes i hjem over hele landet, på internett og sosiale media, og denne trenden viser ingen tegn til å endre seg. Denne trenden har faktisk vedvart så lenge at vi kan si at det har blitt en av de klassiske stilene for interiør hjemme. Designet er faktisk så iøynefallende at etterspørselen etter akkurat disse teppene er enorm.

  1. Eksepsjonelt holdbare

Når det kommer til Beni Ourain tepper er holdbarhet mellomnavnet deres! Det er ikke tilfeldig at disse teppene har vært populære i generasjoner. Teppene er produsert av utelukkende naturlige fibre! Dette gjør dem både holdbare og enkle å rengjøre. Dersom du skulle søle noe på teppet kan du enkelt tørke det bort, fordi teppet er naturlig er det enkelt å få det rent igjen. Som med alle andre tepper kan det være vanskelig å få bort flekker fra sølete sko, men bortsett fra det vil søl fra f.eks. drikke være enkelt å vaske bort.

  1. Matcher farger og mønstre du har hjemme

Det er enkelt å bruke et Beni Ourain teppe da alle teppene er nøytrale i fargene. Mønstrene tilgjengelige er både subtile, blomstrede, striper, geometriske, og egentlig alt du kan tenke deg. Det betyr at disse teppene vil passe inn uansett hvilken stil du går for i ditt hjem. Siden de er så nøytrale vil de passe inn med hvilke som helst farger. Å ha et Beni Ourain teppe i din stue vil gjøre den både komfortabel og hjemmekoselig. Du kan ha teppet i et barnerom, stuen, soverommet ditt, egentlig hvor som helst. Disse teppene passer inn i et hvilket som helst rom i huset ditt. Det er ikke rart at alle er gale etter disse teppene.

  1. Unike

Disse teppene er alle laget for å være unike. Ja, du leste det riktig. Hvert eneste Beni Ourain teppe er laget for hånd, det har vi allerede sagt, men hver tråd blir individuelt vevet sammen for å sette sammen stykket. Ingen Beni Ourain tepper er 100% likt et annet. Det er kunst fra det Marokkanske folk, som har laget disse tradisjonelle kulturelle kunstverkene som du kan ha i din egen stue der de vil pynte opp gulvet med sin skjønnhet og unikhet.

Beni Ourain teppene er helt enkelt skapt for å varme opp interiøret i et hvert hjem, uansett hvilken smak du har. De kommer i ulike mønstre, hver med sitt eget unike design å velge fra. Du kan ikke tråkke feil med et Beni Ourain teppe, dersom du ønsker deg et teppe for deg selv kan du besøke TrendCarpet for de beste prisene online, og finne det Beni Ourain teppet som passer best for deg.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.